Accutesters van Dokter Accu: simpel in gebruik

Een accutester? Is dat dan niet heel moeilijk in gebruik en moet ik daar niet allemaal zaken voor leren? Niet bij de accutesters van Dokter Accu. Voor het ontwikkelen van onze accutester hadden wij eigenlijk een doel bij Dokter Accu: een goed en simpel stuk gereedschap om accu’s mee te testen. Dat is ons ook gelukt. De accutester werkt heel eenvoudig. Met één simpele stekker wordt de accu aangesloten op de accutester.

Bent u misschien bang dat u de accu verkeerd aansluit? Dat is niet mogelijk. Het is een accutester dus u kunt ook geen kortsluiting veroorzaken. De nummer één in gebruiksvriendelijkheid is ons 4-4-2 Model C. Door de accu aan te sluiten op onze accutester weet u binnen dertig seconden of de accu nog goed is. Met de accutester is het mogelijk om de accu maximaal te belasten, alsof u  een berg oprijdt. In dat geval mag de accu niet verder dan twee of drie volt teruglopen. Doet hij dat wel, dan is de accu helaas niet goed meer. Dit is een vrij kort test, maar het is mogelijk om met de accutester te simuleren alsof u een hele fietstocht maakt. Op deze manier kunt u de accu’s die u aankoopt, maar ook de accu’s van uw klanten uitermate goed testen.

Wilt u nog extra uitleg over de werking van de accutester? Bij aankoop van een accutester krijgt u gratis een gebruikerstraining met één of meerde collega’s bij ons in Ede. Toch eerst zien hoe onze e-bike tester werkt zonder meteen af te reizen? Kijk dan hier naar onze instructievideo.

Laat een reactie achter